Doets Textielveredeling

Specialist in het plisseren van Zonwering

Het plisseren van zonwering en horren in Nederland

Specialist in het plisseren van Zonwering

Specialist in het plisseren van textiel

Wij zijn gespecialiseerd in het plisseren van zonwering en horren.

Wij plisseren, controleren en snijden zonweringsproducten in verschillende textielsoorten. Tevens plisseren, controleren en snijden wij filters en gaas. De door ons gefabriceerde plissé halffabrikaten worden vooral gebruikt als raamdecoratie en zonwering, echter worden de door ons geplisseerde horren vooral toegepast in hordeuren tegen insecten.
 

Plisseren

Wij hebben de capaciteit om te plisseren tot een maximale breedte van 240 centimeter. Hiervoor maken wij gebruik van plisseermachines van Rabofsky, vanwege onze jarenlange ervaring met deze machines kunnen wij deze optimaal benutten. Wij weten precies hoe deze machines moeten worden bijgesteld om de ideale afstelling te bereiken voor elk, te plisseren, materiaal. Mocht u een breder artikel willen laten plisseren gaan wij graag met u in overleg.
 

Controleren en bijsnijden

Wij hebben de mogelijkheid om diverse textielsoorten te controleren, om te rollen en te snijden met een maximale breedte van 300 centimeter ten behoeve van het plisseren of controleren. Hiervoor maken wij gebruik van een controle machine ontwikkeld door de huidige directeur René Doets in samenwerking met mts Maschinebau GmbH. Wanneer u een breder artikel wilt laten snijden, controleren of omrollen gaan wij graag met u in overleg.

Mocht u verder nog vragen hebben over onze diensten, dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Neem contact met ons op